مواد لازم کمپوت گیلاس:
گیلاس های 1 کیلوگرم ، سنگسار شده (شما باید حدود 1 کیلو گرم بخرید ، سپس آنها را سنگ زنی کنید)
500 گرم شکر مربا (همان پکتین اضافه شده)
آب لیمو
4 قاشق چای خوری کنی
طرز تهیه کمپوت گیلاس:
گیلاس ها را درون یک ماهیتابه گسترده و عمیق قرار دهید ، 150 میلی لیتر آب اضافه کنید ، سپس به جوش بیاورید. به مدت 15 دقیقه بپزید ، حالا و دوباره هم بزنید تا میوه شروع به نرم کند. در شکر خمیر را هم بزنید ، هم بزنید تا حل شود ، آب لیمو و برنج را اضافه کنید ، سپس دوباره به جوش بیاورید.

به مدت 15 دقیقه بپزید تا میوه کمی از بین برود و سس شربت ، صاف و بنفش تیره باشد. کمی از آب را روی یک قابلمه ریخته و به مدت 30 ثانیه بگذارید تا خنک شود. آن را با انگشت خود فشار دهید. اگر چروک شربت آماده شود ، آماده است. داخل شیشه های استریل شده قرار دهید (نوک ، پایین را ببینید) و مهر و موم کنید.


طرز تهیه مربای انجیر

طرز تهیه کمپوت گیلاس+ چطور کمپوت گیلاس درست کنیم؟

، ,گیلاس ,کمپوت ,آب ,تهیه ,مدت ,کمپوت گیلاس ,به مدت ,، سپس ,هم بزنید ,دقیقه بپزید ,تهیه کمپوت گیلاس ,کمپوت گیلاس گیلاس

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ehsan2018 تتلو چت|چت روم برتر|ادرس اصلی|چت تتلو|تتلو گپ دروس معارف دانشگاه mahshidhamnafas دانلود فایل های کمیاب گروه تحقیقاتی کرامت www.keramatzade.com سلامت کده یاردان قلی 2000 وبلاگ دانش‌جویی طرفداران کارتون فوتبالیست ها